AXO Filtertechniek
Micronfilter

AXO Filtertechniek Benelux distributeur Micronfilter

Een schone productieomgeving is essentieel voor een efficiënt productieproces, alsook voor een gezonde en veilige werkomgeving voor uw medewerkers. Productiebedrijven moeten voldoen aan steeds strenger wordende regelgeving en dienen tevens hun medewerkers te beschermen tegen schadelijke dampen en stof die vrijkomen binnen het productieproces.

AXO Filtertechniek is gespecialiseerd in lucht- en vloeistoffiltratie binnen industriële processen. We zijn officieel Benelux distributeur van de gerenommeerde fabrikant Micronfilter en leveren een breed scala aan hoogwaardige filtratieoplossingen en aanverwante benodigdheden.

Naast het leveren van standaardproducten zijn we als fabrikant ook in staat om gespecialiseerd maatwerk te leveren dat aansluit op de specifieke wensen van onze klanten. Op basis van het voorgelegde vraagstuk komen we in samenspraak met onze klanten tot de meest passende oplossing. We leggen hierbij de nadruk op een combinatie van kwaliteit, duurzaamheid en kostenbesparing waarbij we u als klant gedurende het gehele proces van aanvraag tot installatie maximaal ontzorgen.

Onze installateurs kunnen de installatie voor u verzorgen of u kunt ervoor kiezen om de installatie zelf uit te voeren. Ongeacht uw keuze voorzien onze technische adviseurs u na installatie desgewenst van advies en kunnen we tevens het periodieke onderhoud voor u verzorgen. Dit alles maakt AXO Filtertechniek tot uw ideale one-stop partner op het gebied van lucht- en vloeistoffiltratie. 

Wanneer u benieuwd bent naar de oplossing voor uw vraagstuk, nodigen we u uit om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen.


Olieskimmers en olie afscheiders van ABANAKI

Naast Micronfilter hebben we ons verbonden aan de firma ABANAKI. Opgericht in 1949 en uitgegroeid tot marktleider op het gebied van olie afscheiding. AXO Filtertechniek is 
daarom in staat om alle mogelijke oieksimmers en olie afscheiders aan te bieden voor een
 grote verscheidenheid aan industriën zoals de 
metaalverwerkende industrie, automotive, 
voedingsindustrie en voor waterbehandeling.

Benieuwd naar onze oplossingen? Laat u geheel vrijblijvend adviseren door een van onze technische adviseurs. 


Gereedschappen en toebehoren voor de metaalverwerkende industrie

Een groot deel van onze filtratie oplossingen worden gebruikt in productie omgevingen waar talloze bewerkingsmachines staan. Onze technische adviseurs hebben daarom ook een zeer brede kennis van de gereedschappen en toebehoren voor (CNC) bewerkingsmachines zoals snijgereedschappen, gereedschapshouders, werkstukklemmen en speciaal op maat gemaakte gereedschappen, maar ook het reconditioneren van gereedschappen!

Dit alles in samenwerking met de firma STEMA TOOLS. B
enieuwd naar onze producten? Bekijk onze catalogussen of laat u adviseren door een van onze technische adviseurs.

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn